Over PH Verhuur

Wie wij zijn en wat wij bieden

In januari 2006 zijn wij gestart met ons verhuurbedrijf. Ons doel is om het voor een ieder aantrekkelijk én betaalbaar te maken om een leuk en mooi aangekleed feest of evenement te organiseren.

Dit zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld het weer of het vermaak voor de kinderen. PH verhuur is inmiddels een vertrouwd gezicht in de regio als het gaat om feesten en partijen. We hebben een brede, zeer diverse klantenkring opgebouwd waar we erg trots op zijn!

PH verhuur onderscheidt zich door haar betaalbare kwaliteit. Dit is onder andere realiseerbaar doordat wij ‘afhaalprijzen’ hanteren. U betaalt hierdoor geen personeelskosten voor afleveren en eventueel opbouwen. De meeste producten zijn eenvoudig zelf gebruiksklaar te maken en te bedienen, al was het maar door de uitgebreide handleidingen die bij de producten geleverd worden.

Op deze website vindt u een compleet overzicht van de artikelen die wij verhuren. De artikelen kunt u op komen halen op een van onze twee afhaaladressen. Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om tegen meerprijs de bestelde artikelen door ons te laten bezorgen, op te zetten, af te breken en weer op te laten halen.

U kunt het hele jaar bij ons terecht. Voor elk seizoen hebben wij passende producten om uw activiteit optimaal te faciliteren en aan te kleden. U bent bij ons aan het goede adres voor onder meer tenten, springkussens, tafels, stoelen, servies en verwarming. Naast de aankleding kunnen wij ook de catering voor uw festiviteit organiseren. Dit doen wij in samenwerking met diverse gerenommeerde cateraars.

Uiteraard ontbreken ook opvallende opblaasartikelen voor een geboorte of een 50-jarig jubileum (Abraham / Sarah) niet. Op onze site vindt u een helder en volledig overzicht van onze artikelen en prijzen.

Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid mee te denken om uw evenement/activiteit tot een succes te maken!

Met vriendelijke groet,
Peter van Gerner